Waarom je vrijwillig een weekendje wil kotsen volgens Susan Peters

Wat is ayahuasca?

‘Ayahuasca is een medisch brouwsel uit de amazone-gebieden waar het al jaren gebruikt wordt. Hier geloven ze dat de plant een heilzame werking heeft. Ik zie het zo: je opent je zijn voor je eigen hart. Door ayahuasca tot me te nemen herinner ik mezelf aan wie ik ben. Dat ik puur vanuit mijn eigen hart mens ben. Het geeft me handvatten om te leven met meer zelfliefde, compassie en het haalt letterlijk de drama uit mijn leven door dingen ‘op te schonen’.

Maar wat is de deal met al dat kotsen?

‘Haha, ja dat overgeven blijkt voor veel mensen die net van Ayahuasca te horen krijgen nogal een groot en afschrikkend ding te zijn. Maar het is eigenlijk een heel belangrijk en logisch gevolg van het proces. Wat er uitkomt is een opschoning van opgeslagen oude dingen zich in je systeem hebben genesteld.

 
Geplaatst in Geen categorie.